2017 – Hors Lits Penedès

La primera edició del festival va ser en el marc de la plataforma Hors Lits. El seu format va ser el que va donar la última empenta necessària per tirar endavant un projecte que feia tres anys s’havia començat a treballar.

Zero en Conducta
Jorge da Rocha
Pau Segalés
Inda Pereda

2018 – FÀP · Festival Àtica Penedès

En la segona edició hi va haver un canvi de nom i de filosofia. És quan apareix per primer cop el nom Àtica. La À creada per Marc Àvila, serà la icona definitiva del festival per futures edicions però encara quedava algun canvi.

"eia"
Agartha
Àlex Barti
Jocs Perillosos

2019 – Festival Àtica Penedès

La tercera edició va ser especial perquè és quan el festival va créixer significativament en qüestió d’equip, format i posicionament. El nom ja s’encaminava cap a quelcom definitiu però encara tindrà una última variació i definitiva.

Brunette Bros.
Les Lloronas
Tercio Incluso
Igemisco
Mauro Paganini
Dj. MQDBDP

2020 – Festival Àtica

Aquest és el nom definitiu, sembla que la identitat del festival ja està del tot definida ja que els valors de qualitat, proximitat i experiència que l’acompanyen no han variat en les seves 4 edicions. Aquesta però ha viscut un daltabaix global, la COVID. Aquest context no ens ha fet arrufar el nas, hem fet una edició més senzilla però l’hem fet! Val a dir que ens ha fet retrocedir en expectatives de creixement però no ens atura…

Madame Gaüc
Horacio Peralta
Les imatges i els textes de la web www.aticafestival.cat estan protegits i no es poden copiar!