Preguntes Més Freqüents

Quin dia és el festival?

Sempre té lloc al llarg de la primavera i aquest 2021 serà el 29 de maig. L’horari és de 17h a 20.30h. i gaudiràs de 3 espectacles de petit format.

Quina és la dinàmica del festival?

T’oferim una tarda d’espectacles. De 17h a 20.30h. gaudiràs de 3 espectacles de petit format. Els espectacles estan ubicats en tres espais “secrets” de Vilafranca que desvetllarem en l’últim moment.

Quant costa l’entrada?

22€ per veure els 3 espectacles professionals de petit format.

Com hi arribo?

  • Tren: Estació de Vilafranca del Penedès de la línia R4 de rodalies.
  • Cotxe: AP-7, N-II i C-15 són les principals vies.

Com contacto amb la organització?

Si tens una incidència abans del festival pots trucar al 603 33 71 53. Durant el festival podràs dirigir-te a qualsevol persona de l’equip que anirà degudament identificada. I si passat el festival ens vols fer algun comentari, ens pots escriure a atica@aticafestival.cat

Com enviar una proposta artística?

No obrim convocatòria artística, ens pots enviar el teu espectacle en qualsevol moment de l’any. Només et demanem que abans d’enviar-nos res t’informis o coneguis de prop el festival per saber si s’adequa o no a la línia que programem, així ens cuidem. atica@aticafestival.cat

D’on prové el nom Àtica?

El nom prové de l’antiga Grècia, la tragèdia àtica va ser primera obra en innovar barrejant els artistes entre el públic. És per això que la proximitat entre artista i públic és clau en l’experiència Àtica.

Qui organitza el festival?

Darrera el festival Àtica s’hi troba Tàndem – Producció creativa. És una productora artística jove i exigent que des que va néixer el 2017 no ha deixat d’engegar i acompanyar projectes culturals. Al darrera s’hi troben Bruno Valls i Xavi Cabré, dos amics que després d’anys adquirint experiència en diferents àmbits escènics s’han trobat per dur a terme projectes propis i acompanyar-ne d’externs.

Quins són els valors del festival?

  • Oferim cultura però no a qualsevol preu.
  • Apostem per la proximitat, a molts nivells.
  • Creiem en les arts vives i que ens mouen.
  • Brindem experiències amb component sorpresa.
  • Volem el sector a prop.
  • Som una família que cada any creix.
  • Creem connexions úniques entre el públic i els artistes.

Les imatges i els textes de la web www.aticafestival.cat estan protegits i no es poden copiar!