Pagament segur

Mètode de pagament

El mètode de pagament és exclusiu amb targeta.

Treballem amb CaixaBank, que connecta amb REDSYS mitjançant una passarel·la de pagament 100% segura (TPV virtual).

Acceptem pagaments amb VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD i MAESTRO.

Com funciona el pagament amb targeta?

La solució de CaixaBank als pagaments a Internet consisteix en un TPV virtual resident en els servidors de SERVIRED (a través de la seva filial Redsys) i que és accessible a través de la Xarxa per part dels comerços des de les seves botigues virtuals.

FESTIVAL ÀTICA PENEDÈS es connecta automàticament amb REDSYS amb tots els protocols de seguretat i el client podrà introduir les seves dades i les seves claus per realitzar la compra.

A més per la seva seguretat, se li enviarà una clau amb un nombre de 6 xifres al telèfon vinculat a la targeta de la compra. Obtenint una resposta immediata amb la resolució del procés de pagament.

És segur comprar amb targeta a internet?

Avui dia és completament segur realitzar les compres amb targeta a través d’internet, gràcies als protocols de seguretat internacional que compleixen els bancs.

A més només s’efectuarà la compra si introdueix el codi que li envien a l’instant al seu telèfon mòbil vinculat a la targeta.

La caixa li garanteix la màxima seguretat en els pagaments realitzades amb les targetes VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD i MAESTRO.

Les dades de la meva targeta estan en bones mans?

Les dades de la seva targeta les gestiona directament l’entitat bancària, en aquest cas CaixaBank, garantint-li la bona gestió de les seves dades confidencials.

FESTIVAL ÀTICA PENEDÈS en cap cas és coneixedor ni emmagatzema les dades de la targeta de crèdit ni de la seva informació confidencial.

Redsys és un mètode de pagament segur, de qualitat i eficient que incorpora un TPV Virtual (Redsys) amb pagament electrònic segur, suportant els protocols internacionals Verified by Visa i MasterCard SecureCode (ambdós basats en la tecnologia 3D Secure així s’aconsegueix l’autenticació del titular en realitzar la compra, és a dir, que el client s’identifiqui com a legítim titular de la targeta que s’utilitza, indicant una clau d’autenticació. Aquest sistema rep el nom comú de CES (Comerç Electrònic Segur). Se li enviarà al telèfon mòbil associat a la targeta, una clau de 6 xifres que haurà d’introduir per verificar la compra.

Les imatges i els textes de la web www.aticafestival.cat estan protegits i no es poden copiar!