Què és?

Àtica és un festival d’arts vives que neix la primavera de 2017 a Vilafranca del Penedès amb la intenció d’incidir en l’experiència i fer sentir l’escena de prop amb una programació d’espectacles eclèctica i de qualitat. El seu nom prové de la tragèdia àtica, primera obra de l’antiga Grècia innovant en barrejar els intèrprets entre el públic.

A Festival Àtica ens encanta mimar cada detall, l’experiència d’artistes i públic, per això la proximitat, qualitat i posada en escena del propi festival creen una família amb ganes de sobretaula. També creiem que, tant per nosaltres i les companyies, és vital generar confiança en el projecte i ampliar la xarxa de professionals culturals i aconseguir que Àtica sigui un altre punt de trobada pel sector.

Els directors Bruno Valls i Xavi Cabré sempre han tingut, escènicament parlant, vides paral·leles i finalment es troben per crear Tàndem – Producció creativa, una productora escènica que treballa de forma precisa i amb cura estètica tots els projectes que acompanya. Des d’aquí articulen el Festival Àtica però és amb la resta de l’equip que aconsegueixen que sigui una realitat. El festival el fan possible una família de professionals increïble.

 

Oferim cultura però no a qualsevol preu

Apostem per la proximitat, a molts nivells

Creiem en les arts vives i que ens mouen

Brindem experiències amb component sorpresa

Volem el sector a prop

Som una família que cada any creix

Creem connexions úniques entre el públic i els artistes

Les imatges i els textes de la web www.aticafestival.cat estan protegits i no es poden copiar!